Centru SPA

Bazin Apa Sarata

Piscina contine apa sarata din Salinele Cacica, iar hidroterapia cu apa sarata ajuta la tratarea mai multor afectiuni cum ar fi stari de oboseala prelungite, stres, afectiuni musculare, articulare si artrita, afectiuni reumatismale ce merge pâna la artroze si preartoze faza inactiva, osteoporoza algica a coloanei vertebrale, spondiloze, nevralgii lombosciatice si deficit functional.
Pe langa acestea , hidroterapia cu apa sarata se mai recomanda si dupa entorse, fracturi, luxatii ale membrelor, tratate ortopedic, afectiuni ale organelor genitale masculine.

De ce noi?

Popas Lebada este unul din locurile potrivite pentru distractie si relaxare, punand la dispozitia dumneavoastra un strand enorm, bucatarie delicioasa, parcare imensa si o gama de servicii SPA. Suntem o echipa care trateaza orice client cu seriozitate, rafinament si profesionalism.

Bazin Apa Sarata

Salon Infrumusetare

Sauna

Masaj

Haman

Cu noi traiti momente frumoase

Puteti gusta din bucatele traditionale romanesti zilnic comandand Meniul Zilei la doar 10 lei.

Restaurantul dispune de 350 locuri, iar Gradina de Vara 200 locuri ceea ce va permite sa organizati diverse evenimente: nunti, cumatrii, mese festive.

Va puteti relaxa in strandul nostru, savurand niste mici gustosi si proaspeti stropiti cu o bere rece , facand apoi plaja sub umbrelele Strandului Lebada.

Restaurantul dispune de parcare proprie imprejmuita.

PROGRAM BAZIN APA SARATA: 10.00 – 21.00

ADULTI
Pret intrare bazin : 25 lei
Pret intrare sauna uscata: 10 lei
Pret intrare sauna umeda: 10 lei
Pachet acces complet: 40 lei

Masaj: 20 lei – 30 min / 40 lei – 1 h

PRET INTRARE BAZIN COPII
0 – 5 ani : GRATUIT

6- 13 ani: 15 lei
PRET INTRARE BAZIN + SAUNA COPII
6- 13 ani: 25 lei

TOP